Devil8 is trots op zijn creaties en effecten. Het hele team werkt telkens keihard om van elke fuif een succes te maken. En we mogen gerust van successen spreken!

Still8

Met de lente op komst krijgt ook onze duivelin opnieuw zin in een stomend warm feest. En ze is niet alleen. Ook bij de Devil8-crew kriebelt het weer, en daar kunnen we niet aan weerstaan. Still 8 moet en zal een feest worden.

We pakken uit met Di Maro, bekend van ondermeer Carré en Kokorico, en Spacid, een naam die ons allemaal herinnert aan I Love Techno en Utopia. Fuzzy Mooze zal de avond openen.

Still 8 zal bewijzen dat Devil8 meer dan ooit leeft, en broeit op enkele veelbelovende plannen voor de toekomst. Maar de titel wijst ook op de dresscode die we voor de gelegenheid vrijblijvend invoeren. Dress to impress, en kom Devil8 verbazen.

Maar dat is lang niet alles: Devil8 en LoGiQ-Events slaan de handen in elkaar, en stellen niet alleen de bovenzaal, maar ook de benedenzaal van Familia open voor publiek. De bovenzaal zal verzorgd worden door Devil8 vzw, en de benedenzaal door LoGiQ-Events. Meer info over de benedenzaal vind je hier.

We are still 8. Are you?

Angel's Hell Bloodylicious

Op 13 oktober was het weer zover: Devil8 bracht het beste van hemel en hel opnieuw naar jullie met Angel’s Hell Bloodylicious. Maar Devil8 zou Devil8 niet zijn, moesten we niet steeds dat kleine stapje verder en dat kleine beetje méér willen.

In het holst van de nacht brachten we onze dame weer tot leven, haar outfit aangepast aan het decor, en helemaal klaar om Angel’s Hell terug te brengen. Krachtiger, feller en vooral beter dan ooit. Wat dat met zich meebracht? Kom het ontdekken op de foto's

Studio Haifax zorgde naar goede gewoonte voor licht en geluid, maar werd dit keer bijgestaan door DJ Schets en DJ Flor, die samen de duistere nacht verlichtten zullen met hemelse ritmes.

Foto's

Where do angels hide in the shelter of the night?

Devil8 BBQ

Na een merkwaardig experiment in 2006 besloot devil8 een zomer-BBQ onder zijn vleugels te nemen. Gloeiende roosters, zwoel weer, een overvloed aan bier, een garant feestje.

Maar het was meer dan enkel een feestje, vanaf 14u vond het zuipvoetbaltornooi plaats, al na de experiment editie werd dit een begrip. Regels als deze zorgen voor gegarandeerde sfeer.

Rond 17u was het eten warm en eens doorgeslikt, barstte het feest los. Een kleine tuin, verscholen tegen de bosrand zorgde dat buren geen last hebben van muziek en dat het feest kon doorgaan tot de vroege uurtjes.

Foto's

Let's get burned

Devil's Paradise Love Edition

Geen idee te raar, geen moeite teveel, geen fantasie tekort. Tijdens de hete nazomer kwam het idee aangewaaid: de duivelin wordt verliefd. Maar geen pluche, plakkerige, zeemzoeterige bedoening voor deze jongedame.

Devil's Paradise zou terugkeren, voorafgegaan door helse drums en machtige lichtflitsen aan de hemel, de glittering van de bliksem zou haar liefde afbeelden en dj w4cko terug tot leven wekken. Gedurende 2 uur komt deze man onze zaal weer in lichterlaaie zetten. Haifax neemt het nadien over en zal de hitte enkel opdrijven.

Foto's

Discover the love-side of hell!

Angel's Hell

Angel's Hell is de naam van onze tweede creatie. Na het succes van Devil's Paradise werd al snel besloten een nieuwe fuif te organiseren. Lang zochten we naar een naam, maar we wisten al dat we de dame liefst zouden behouden. Haar outfit werd aangepast aan de sfeer en de affiche werd opvallender gemaakt.

En ook Angel's hell bleek een schot in de roos te zijn. Het minste wat kan gezegd worden is: het was een zwaar nachtje, het was hemels, het was hels, het was zalig, het was tergend, maar het was oooh zo fijn. En jawel, dit laatste hoor je in engelenecho door het devil8-team.

Foto's? Angel's hell.

Once again touched by an angel.

Devil's Paradise

Op 25 februari 2006 was het eindelijk zo ver, de eerste fuif vond plaats, de duivelse ideëen konden nu werkelijkheid worden en omgezet worden in een helse fuif.

Iedereen die er die avond bij was in Edele Brabant, kan enkel beamen dat het een broeierig feest was. Een mooie lijst dj's kwam opdagen, maar de eersteling moest en zou verschrikkelijk worden.

Free-fall, W4cko, Tommy D en Romz, 4 prachtige mannen met nog mooiere muziek zetten de zaal steeds meer in vuur en vlam. Getuige hiervan: alle aanwezige personen.

Even piepen hoe heet het was?

Cause when we organize jump, we bring hell to earth!